Tiszaújváros

2019.06.14. 19:00

Fesztivál a sport jegyében Tiszaújvárosban

A gyerekek sem unatkoztak, az ügyességi játékok mellett arcfestés, habparti és eurobungee várt rájuk.

Emlék a fesztiválról

Sportolj Tisza­újvárosban! – ez a mottó jellemezte június második hétvégéjét Tiszaújvárosban, ahol a VII. Tiszaújvárosi Sportfesztivált rendezték meg. A programnak a helyi sportcentrum adott otthont. A jó időnek köszönhetően színes programokkal várhatták a kicsiket és a nagyokat a szervezők. Láthattunk asztalitenisz-versenyt, kispályás labdarúgó-emléktornát, részesei lehettünk a B.-A.-Z. Megyei Női Labdarúgó Kupának és a látványos Strongman Kupának.

Frissítő masszázs

A színes programok mellett minden látogatónak lehetősége nyílt a frissítő masszázsra az uszodában, illetve az egészségsarokban különböző állapotfelméréseket is elvégeztek. Nem csak a helyieknek volt érdekes ez a színvonalas sporthétvége, volt, aki Tiszadobról, Tiszacsegéről érkezett, de akadt, aki Debrecenből utazott a rendezvényre. Az igazán sportolni vágyóknak a vasárnap reggelük is futással indult, hiszen 9 órától már a Tisza Trail Terepfutó verseny zajlott.

A gyerekek sem unatkoztak, mivel a különböző ügyességi játékok mellett arcfestés, habparti és eurobungee várt rájuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!