JABIL 3Próba

2019.05.16. 13:30

Vasárnap kerékpárospróba!

A rossz időjárás miatt két hete elmaradt versenyt pótolják be.

Szűcs István

Sok induló várható

Forrás: ÉM

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub idén is megrendezi a nagy népszerűségnek örvendő JABIL 3Próba szabadidősport-eseménysorozatát. Az eredetileg május 5-re meghirdetett, de a kedvezőtlen időjárás miatt elmaradt kerékpárospróbát május 19-én, vasárnap pótolják.

Az első próbázási és pontgyűjtési lehetőséget jelentő kerékpározás versenyközpontja ezúttal is a Jabil Circuit Magyarország Kft. parkolója (Huszár Andor u. 1). A sportbarátok 15 és 40 km teljesítése közül választhatnak, melyeket 60 perc, illetve 180 perc alatt kell teljesíteni. A kis próba 3, a nagy próba 6 pontot ér, melyet a regisztrációs irodában átvehető próbafüzetben rögzítenek.

A rajt 10 órakor lesz, melyet követően a versenyközpontban az ovisok számára kerékpáros ügyességi versenyt tartanak. Minden célba érkező és próbafüzettel rendelkező résztvevő egyedi emblémázott ajándékokat tartalmazó csomagot kap a házigazdáktól. 11.30-tól minden résztvevőt gulyáspartira vár a házigazda Tiszaújvárosi Triatlon Klub.

Kisorsolnak a helyszínen a próbát teljesítő Jabil-dolgozók és a további nevezők köréből 1-1 db kerékpárt, 2-2 db kerékpáros sisakot, valamint a Jabil-dolgozók további 5 db meglepetésajándékra is számíthatnak.

Folytatás úszással, futással

A folytatást jelentő úszópróba június 16-án, vasárnap lesz a tiszaújvárosi sportcentrum uszodájában, ahol 400 m és 1000 m vár a résztvevőkre.

A futáspróba ideje július 12., péntek, helye Tiszaújváros centruma. A kis próba 3,5 km, a közepes próba 7 km, míg a nagy próba 14 km. A leghosszabb távot négytagú váltóban is teljesíteni lehet.

Az idei sorozat után július 13-án, szombaton, a XXI. MOL Triatlon Nagyhéten a 12 pontot vagy annál többet teljesítők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki. A legalább 15 pontot begyűjtők között két fődíj – egy a jabilos dolgozók és egy az összes többi résztvevő közül – talál gazdára. A fődíj 2 személyre szóló wellnesshétvége, félpanziós ellátással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!