Prügy

2019.05.20. 18:30

Egy nagy verseny, ahol mindenki győztes volt

A XVII. ügyességi versenyt rendezték meg a prügyi általános iskolában.

A sajátos nevelési igényű tanulók részvételével rendeztek ügyességi sportversenyt a Prügyi Móricz Zsigmond Általános Iskolában. Ez a verseny már hagyomány az intézményben, hiszen ez már a 17. alkalom volt.

Remek alkalom

Idén 9 iskola 9 csapatában 54 tanuló mérte össze ügyességét. A csapatokat alkotó gyerekeknek ritkán adódik lehetőségük a megmérettetésre. A verseny kiváló alkalom arra, hogy ők is versenyre keljenek kortársaikkal, képviselhetik iskolájukat, ami önmagában is sikerélményt nyújt számukra.

Az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is fantasztikus hangulatú viadal várta a diákokat. A gyerekek becsületesen, bátran, a szabályokat betartva, nagy kedvvel és lelkesedéssel mérkőztek.

Vannak olyan tanulók, akik évek óta résztvevői ennek a programnak, így már jó ismerősként köszönthették egymást.


Végeredmény

1. Mezőzombori Kölcsey Ferenc Általános Iskola (Sportgiliszta)

2. Megyaszói Mészáros Lőrinc Körzeti Általános Iskola (Megyaszói Fürge Ürgék)

3. Rátkai Német Nemzetiségi Általános Iskola (Aranyhatos)

Sikeresen szerepelt a Bolyai János Katolikus Általános Iskola (Bolyaisok), a Legyesbényei Általános Iskola (Tekergő Vigécek), a Taktaharkányi Apáczai Csere János Általános Iskola (Apáczai Csapat), a Tiszalúci Arany János Általános Iskola (Farkasok), a Szikszói Móricz Zsigmond Általános Iskola (Csoda Csapat) és a Prügyi Móricz Zsigmond Általános Iskola (Atletrikó) csapata is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!