Debreceni fellépés

2024.06.14. 15:51

Miskolci fiatalok sikere a June Jam utcazene fesztiválon

Az Another Round Jazz Band formáció először a 2024 márciusában állt össze. Ezután kaptak meghívást egyetlen nem debreceni zenekarként az utcazene fesztiválra.

Gárdonyi Edina

A zenekar dzsessz-sztenderd dalokat adott elő különböző nyelveken

Fotó: olvasó

Az Another Round Jazz Band formáció először a 2024 márciusában - a szintén Debrecenben megrendezett - Festival d'Italiano olaszversenyre állt össze.

A debütálást követően meghívást kaptak a június 7-én Debrecenben megrendezett June Jam utcazene fesztiválra, ahol már egy új gitárossal kiegészülve léptek fel, mondta el Labant Benedek gitáros a boon.hu számára. Így állt össze a zenekar, melynek tagjai: Varholy Vince Ágoston basszusgitáros, Telenkó János Regő dobos, Labant Benedek gitáros, Labant Áron énekes és Karlaki Zsombor gitáros. Mindannyian jelenlegi vagy már végzett fráteres diákok.
- A rendezvényt debreceni fiatal zenészek szervezték, és csak debreceni zenekarok léptek fel. Mi voltunk az egyetlen zenekar, akik nem debreceniek, de nagy szeretettel fogadták a bandánkat.

Több nyelven adták elő a dalokat

A zenekar dzsessz-sztenderd dalokat adott elő különböző nyelveken, köztük olaszul, spanyolul, angolul és magyarul is. Ez különböztette meg őket a többi fellépőtől. Az első fellépésük rendkívül jó hangulatban telt, és a közönség is lelkesedéssel fogadta őket, amely háromnegyed órán keresztül élvezhette a zenéjüket.
Karlaki Zsombor elmondása szerint a formáció jövője még bizonytalan, de nem kizárt, hogy tovább folytatják közös munkájukat. 

- Jó kis csapat állt össze, mi is élveztük, és a közönségtől is sok gratulációt és elismerést kaptunk – tette hozzá.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában