Bemutató

2023.11.22. 19:29

A mindennapok pillanatképei egy novelláskötetben

Király-Bagi Judit miskolci szerzőt a környék ikonikus helyszínei ihlették meg.

Detzky Anna

Király-Bagi Judit

Egy évvel ezelőtt autentikus helyen, a lillafüredi Palotaszállóban mutatta be Király-Bagi Judit első, magánkiadásban megjelent novelláskötetét „Szilánkok mindennapjaimból” címmel. Az ötven novella Miskolc és környéke ikonikus helyszínein játszódik, amelyekhez Szilvási Kinga készített illusztrációkat. A szerző most újabb könyvmutatóra készül 2023. november 23-án csütörtökön 16.30-tól Miskolcon, a Petőfi Sándor Könyvtárban. Az író-olvasó találkozót Berta Eleonóra, a Pro Art Galéria és Könyvkiadó vezetője és tulajdonosa moderálja. A végén kisebb vendéglátással kedveskednek a hallgatóságnak. 

Könnyedséggel, humorral 

„A Szilánkok mindennapjaimból című kötet a hétköznapok érdekes helyzeteiről szól, amiben minden ember magára ismerhet. Arra törekedtem, hogy vidáman tudjam megfogalmazni a kellemetlen dolgokat is. Eleget sírunk, de egy kis nevetés orvosság, meghosszabbítja az életet, és elviselhetőbbé teszi a mindennapokat” – mondta korábban könyvéről Király-Bagi Judit. „Barátaimat kezdtem faggatni, hogy milyen híres anekdoták maradtak fenn Miskolcról és környékéről. A gondolataim összerendezésében aztán a bükki sétáim segítettek, ahol végtelen nyugalom, béke és zöld vett körül.” 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában