Art mozi

2023.03.06. 13:30

Filmvetítés Nőnap alkalmából

A Nemzetközi Nőnapon a CINE-MIS Nonprofit Kft. által üzemeltetett Művészetek Háza Uránia Art Mozitermében az I Wanna Dance With Somebody - Whitney Houston története című amerikai életrajzi zenés film vetítésére kerül sor. A film nyomon követi minden idők egyik legnagyobb női R&B popénekesének útját az ismeretlenségtől a zenei szupersztárságig - tájékoztatott a városháza. 

I Wanna Dance With Somebody - Whitney Houston története

magyarul beszélő amerikai életrajzi zenés film, 2022 (12 éven aluliak számára nem ajánlott)

Rendező: Kasi Lemmons

Forgatókönyvíró: Anthony McCarten

Szereplők: Naomi Ackie, Stanley Tucci, Clarke Peters, Tamara Tunie

Csak egy átlagos, helyes gimnazistalány: csak éppen generációjának legjobb hangja az övé. Whitney Houston (Naomi Ackie) a neve. Számára természetes az éneklés, mindenki másnak pedig csoda, amikor hallja. Egy lemezcég menedzsere (Stanley Tucci) felfedezi, és attól kezdve neki nincs más dolga, minthogy énekeljen… és kibírja mindazt, ami a hirtelen rászakadó világsikerrel együtt jár: a népszerűséget, a gazdagságot, a rengeteg koncertet, a belőle meggazdagodni vágyókat meg a számtalan kísértést. Útja során nagyszerű barátokkal és néhány nehezen azonosítható ellenséggel találkozik. És ő minden jóra és rosszra ugyanazt válaszolja: énekel…

A film a Művészetek Háza Uránia Art Mozitermében március 8-án 17:00-től lesz látható.

Az előadásokra jegyek foglalhatók a www.cinemis.hu honlapon vagy elővételben vásárolhatók a mozi jegypénztárában, nyitvatartási időben (minden nap 15:30-20:30 között a Rákóczi utca 5. szám alatt).

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában