Musical és Miskolc Symphonic

2022.10.02. 15:00

Szimfonikus hangzásban a musical slágerek (Fotókkal, videóval!)

Már hetekkel a rendezvény napja előtt elővételben elfogytak a jegyek az egész estés gálaműsorra. A nézők ezúttal is különleges zenei élményt kaptak.

NHK

Szombaton este, a Zene Világnapján, a Művészetek Házában tartották a idei telt házas Gáláját. Tíz év alatt mindössze egyszer maradt el a pandémia miatt, így az idei volt a kilencedik a sorban. A népszerű zenei eseményen ismert hazai művészek, fiatal énekesek, valamint a Zenita Alapítvány ifjú tehetségei is színpadra léptek. A Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány (ZENITA) évről-évre egyre nagyobb a nézőszámmal és sikerrel szervezi meg az eseményt. Ezúttal is tapsviharral ünnepelték az énekesek produkcióit.

A nézők Veréb Tamás, Vágó Zsuzsi, Tunyogi Bernadett, Jancsó Dóra, Varga Andrea, Cselepák Balázs, Csiszár István, illetve Handa Eszter előadásában hallhattak musical slágereket, feldolgozásokat a Miskolci Szimfonikus Zenekar kíséretében, Medveczy Szabolcs vezényletével. Immár harmadik alkalommal léptek színpadra a Szimfonikusokkal kiegészülve a művészek és a fiatal tehetségek. A művészekhez a táncosok a Harc- és Táncművészeti S.E Show Tánc Szakosztályától érkeztek. A repertoárban idén is volt ősbemutató, olyan musical részlet vagy dal, amelyet a miskolci közönség még nem láthatott. 

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában