Kölcsönzés egy helyről

2022.10.08. 13:00

Átmenetileg bezárják a miskolci fiókkönyvtárakat

Az energiaválság miatt a miskolci könyvtárhálózatot is érintő döntéseket hozott a helyi városvezetés. A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár honlapján tájékoztatott a kölcsönzés új feltételeiről.

Fotó: Shutterstock

Látogatóit megszólítva adott tájékoztatást honlapján a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár. 

Emlékeztetnek: Miskolc város vezetése városvédelmi intézkedéseinek értelmében 2022. október 21-től átmenetileg nem fogadnak látogatókat a miskolci fiókkönyvtárak: a József Attila Könyvtár, a Kaffka Margit Könyvtár, a Lévay József Muzeális Könyvtár, a Móra Ferenc Könyvtár, a Petőfi Sándor Könyvtár, a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár, valamint a Tompa Mihály Könyvtár.

Könyvtári szolgáltatások igénybevételére kizárólag a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Görgey utcai épületében nyílik lehetőség, a szokásostól eltérő nyitvatartási időben, az alábbiak szerint: hétfő, csütörtök 10–18 óráig, kedd, szerda, péntek: 8–16 óráig, minden második szombaton (páratlan héten) 8-16 óráig.

"Az elkövetkező időszakban azon dolgozunk, hogy látogatóink számára megkönnyítsük és a megváltozott körülményekhez mérten kényelmessé tegyük a könyvtár látogatását, így a fiókkönyvtárak használóinak ellátásáról még folynak az egyeztetések" – tudatja a helyi könyvtári szolgálat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában