Kulturális rendezvény

2022.08.18. 15:00

Kolorfesztivál egész augusztusban

DA

2022. augusztus 27-ig látogathatják meg a szórakozni vágyók a Kolorfesztivált, a térség legnépszerűbb, nagyszabású kulturális rendezvényét, amely augusztus 5-e óta kínál változatos programokat Kazincbarcikán és környékén. A szervezők nem titkolt szándéka volt, hogy a járási központ ismét kulturális főváros lehessen, ahol minden korosztály megtalálhatja a számára kedves programokat. Az idei Kolorfesztivál rendhagyó, mert több közeli település is csatlakozott hozzá, így az egész környék pezseg augusztusban – fogalmazott Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere a fesztivál programfüzetének köszöntőjében. 

Az előttünk álló napokban Kazincbarcika Fő terén több neves zenekar csinál majd bulihangulatot. Az Egressy Béni Művelődési Központban táncos előadók csillogtatják meg tehetségüket. Továbbá folytatódik a Muzsikáló templomok és a Kolorcountry programsorozat is. A részletes programterv a kolorline.hu oldalon olvasható.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában