Előadás

2022.07.21. 15:00

Nagyüzemre váltott az Akropolisz Szabadtéri Színpad

ÉM

Fotó: Bujdos Tibor

Két előadás is látható lesz júliusban a teljesen megújult miskolctapolcai Akropolisz Szabadtéri Színpadon a Miskolci Kulturális Központ szervezésében. Először július 21-én a Caveman az Ősember, ami valójában egy stand-up comedy két felvonásban. Szabadszájú , szókimondó és szórakoztató. A főszerepben Kálloy Molnár Péter. Az előadás azt feszegeti, hogy egy férfi akit épp kihajított a felesége, elmeséli mi a jó párkapcsolat titka és mi a különbség a pasik és a csajok között. Azon is töprenghetünk mennyi minden változott az őskor óta, ha változott egyáltalán. Rob Becker tollából Az Ősember a Broadway legtöbbet játszott egyszemélyes darabja.  

A másik akropoliszos elsőadás július 28-án A nő, akinek csak megszületni volt könnyű, Détár Enikő és Sztárek Andrea zenés, színházi estje, amit nem csak nőknek ajánlnanak. A két művésznő a női lét szerepét, fontosságát viszik színpadra a születéstől a felnőtté válásig, az anyaságon át a nagymamaságig. Mindezt teszik rengeteg humorral, nevetéssel és természetesen csodálatos, ismert slágerekkel fűszerezve és talán arra a fontos kérdésre is választ kaphatnak a szebbik nem képviselői, miért is jó nőnek lenni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában