Vacsoraszínház

2022.04.05. 11:00

Közönségkedvencek a Vigadóban

Vacsoraszínházba várják a gasztronómia és a teátrum szerelmeseit Miskolcon.

ÉM

Fotó: Ladóczki Balázs

A Vigadó Vacsoraszínházának első évadában négy előadás szerepel, és olyan neves művészek lépnek a patinás miskolci étterem színpadára, mint Gregor Bernadett, Szarvas Attila, Hajdu Steve, Vándor Éva, Hűvösvölgyi Ildikó és Kautzky Armand.

 

– A rendezvény ötletét Budapestről hoztuk, ahol több helyszínen is nagy sikerrel futnak ezek a gasztronómiát és a színházművészetet ötvöző estek. Arra gondoltunk, ezt nekünk is érdemes megpróbálni, hiszen itt van ez a gyönyörű, kiváló színpadtechnikával rendelkező épület, a megújult gasztronómiai kínálatunk, a színházat kedvelő miskolci közönség és csodás háttérként a Népkert – mesélte dr. Barkóczi István, a Vigadó tulajdonosa.

 

A négyestés sorozat részletei mostanra összeálltak. A produkciók kiválasztásánál fő szempontként vették figyelembe, hogy neves művészeket hívjanak Miskolcra. Olyan kiválóságokat, akiket imád a közönség, és személyük garancia a minőségre, a sikerre. Ennek szellemében első alkalommal, április 8-án a „Se veled, se nélküled” című zenés vígjátékot láthatják a vendégek. Az előadás egy házaspár életének negyedszázadát kíséri végig – az esküvőtől öregkorukig.

 

Május 8-án Hajdu Steve-é a színpad, aki önálló standup estjével teszi próbára a rekeszizmokat, majd még ugyanebben a hónapban, 21-én a Shirley Valentine-t virtuózan megszemélyesítő Vándor Éva bűvöli el a nézőket. Két legendás színész lép a világot jelentő deszkákra június 5-én is, a Vacsoraszínház első évadának utolsó estjén: Hűvösvölgyi Ildikó és Kautzky Armand.

 

– Igyekeztünk úgy összeállítani a programot, hogy színvonalas, de könnyed tavaszi, nyáresti szórakozást kínáljunk, és a Vacsoraszínház küldetésének megfelelően a szellem táplálása mellett gondoltunk a testre is. Az előadások előtt egy különleges, háromfogásos vacsorával, kedveskedünk vendégeinknek, amelynek során a fenséges ízek, az asztaltársaságok kellemes beszélgetése segíti a ráhangolódást – mondta a tulajdonos. Szeretnék, ha a Népkerti Vigadó a jövőben izgalmas programokat kínáló, kulturális térként is belopná magát a miskolciak és a városba érkezők szívébe.

 

(A borítóképen: Vándor Éva is fellép a Vigadó vacsoraszínházi sorozatában. Fotó: MW)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában