Program

2022.03.06. 21:00

Különleges zenei csemegék Mezőcsáton

Új koreográfiával bűvölték el az ünneplő közönséget.

ÉM

A Mezőcsáti Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében ismét nagy sikerrel rendezték meg a város újévi koncertjét.

 

Vendégművészekkel 

 

Néhány különleges zenei csemege mellett bécsi keringők, Strauss-polkák, olasz operaés magyar operettrészletek csendültek fel a Mezőcsáti Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében, ahol ezen az estén Soós Gábor hegedűművész vezetésével az Anima Group újévi koncertje kínált kitűnő szórakozási, találkozási lehetőséget a dél-borsodi zenerajongóknak. 

 

A jeles kulturális eseményen vendégművészek is színesítették a programot: szólistaként Zamatócky Floriannát és Kriston Milánt, a Miskolci Nemzeti Színház művészeit láthatta-hallhatta a közönség az ütőssel kibővült vonósnégyes kíséretével. Természetesen nem maradhattak el a közös produkciók sem, mint például Kálmán Imre Csárdáskirálynőjéből az „Emlékszel még” duett és Giuseppe Verdi La Traviatájából a híres pezsgőária. Juhász Tamás, a mezőcsáti születésű, kitűnő zongoraművész állandó szereplője a lassan hagyománynyá váló újévi koncerteknek, így volt ez az idei évben is. A várakozásoknak megfelelően nagy sikert arattak a miskolci Ködmön Formációs Táncegyüttes versenytáncosai, akik az ilyenkor szinte kötelező Kék Duna-keringő mellett egy új koreográfi ával bűvölték el az ünneplő közönséget. Az est konferansziéja Szabó Marcell volt, aki zenetörténeti érdekességekkel, humoros történetekkel szórakoztatta a nagyérdeműt. A koncertet követően a szervező Mezőcsáti Művelődési Központ és Könyvtár munkatársai pezsgős koccintásra invitáltak minden közéleti személyiséget, részvevőt és a közönséget.

 

(A borítóképen: Tetszett az új koreográfia)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában