Mályi Modellező és Makettező Klub

2022.01.20. 21:00

Igencsak mozgalmasnak ígérkező kiállítás

A Mályi Modellező és Makettező Klub január 22-én, szombaton évadnyitó RC-modell-kiállítást rendez.

Nagy-Hankó Krisztina

A Mályi-tavon is rendszeresen megjelennek a modellekkel. Fotó: Balázs Anett

Fotó: Balázs Anett

A Gárdonyi Géza utcai Mécses Központban tartandó eseményre a belépés díjtalan. Délelőtt 10 órától délután 4 óráig várják a távirányítású járműmodellek iránt érdeklődőket.

 

Versenyeket szerveznek

 

A program gyermekek és felnőttek számára egyaránt érdekesnek ígérkezik, hiszen interaktív lesz. Nem csupán nézegetni, de kipróbálni is lehet a járművek különböző változatait.

 

Az RC-modell-kiállításon közel hetven autó, hajó, illetve repülőmodellt tekinthetnek meg a látogatók, de lesz játékos fejtörő gyermekek számára tárgynyereményekkel, továbbá egy repülőszimulátor-programmal is megismerkedhetnek – tudatták a szervezők. Illetve rajzversenyt hirdetnek az eseményen, melynek részleteit a helyszínen ismertetik. Mindezek mellett az első harminc gyermek látogató apró ajándékot is kap.

 

A régóta létező és aktív klub célja, hogy a régió modellezőit összefogják és szélesebb körben népszerűsítsék ezt a fajta hobbit, tevékenységet. Mindenkit szeretettel várnak csapatukba, tagjaik sorába. Elsősorban azonban Mályi felnőtt és gyermek lakosainak kínálnak új szabadidős tevékenységet.

 

Nevükhöz fűződik már több hazai RC-modell-verseny megszervezése, legutóbb tavaly nyáron, Tiszaújvárosban tartottak egy országos megmérettetést. De a Mályi-tavon is rendszeresen megjelennek az általuk megépített és irányított modellekkel.

 

(A borítóképen: A Mályi-tavon is rendszeresen megjelennek a modellekkel)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában