művelődési házak

2021.05.18. 19:30

Megnyílt a kultúra Miskolcon is

Hétfőtől tárt kapukkal várják a látogatókat a miskolci művelődési házak.

Fotó: Bujdos Tibor

Az intézményekbe védettségi igazolvány felmutatása mellett lehet belépni, védőmaszk használata javasolt, de nem kötelező. Iskoláskorú szervezett csoportokat egyelőre még nem fogadhatnak.

Mostantól a Művészetek Háza, az Ifjúsági és Szabad­idő Ház, az Ady Endre Művelődési Központ, a Vasgyári Közösségi Ház, a Görömbölyi Művelődési Ház és a Gárdonyi Géza Művelődési Ház, valamint a Lovagi Tornák Tere is várja az érdeklődőket a borsodi megyeszékhelyen.

Egyelőre még nem lesz hagyományos gyermeknapi program, május 30-án a Művészetek Házában és az Ady Művelődési Házban is gyermekprogrammal várják a családokat. A Művészetek Házában a Keszekusza varázspálcája mesemusicalt, az Ady Művelődési Házban a Süsü a sárkány gyermekelőadást láthatják az érdeklődők.

Elkezdődött a termelői piacok szezonja is. Ebben a hónapban már az Erzsébet téren és Diósgyőrben – a Lovagi Tornák Tere előtt található Vásártéren – is megnyílnak a termelői piacok. Május 16-án a belvárosban tartottak, míg június 12-én Diósgyőrben szerveznek piaci napot, ahol újra kézművesek portékáiból és őstermelők kínálatából válogathatnak a vásárlók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában