L’Huillier–Coburg-kastélyegyüttes

2021.05.17. 08:00

Kitárta kapuit az Edelényi Kastélysziget

Forrás: Edelényi Kastélysziget Facebook-oldala

Fotó: Bata Tamas

A látogatók számára a maszkviselés beltéren továbbra is ajánlott, belépőjegyet pedig érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezők válthatnak. A kastélypark viszont védettségi igazolvány nélkül, de kötelező maszk viselés mellett, az általános és hatályos járványügyi előírásoknak megfelelően látogatható.

Április 1. és október 31. között keddtől vasárnapig 10.00 és 18.00 óra között szeretettel várják a látogatókat, a tárlatvezetések időpontjai pedig a következők: 10:30, 11:30, 12:30, 13:30, 14:30, 15:30 és 16:30. A kapu és a pénztár 17:30-kor zár, a hétfő pedig szünnap.

Az egészség védelme érdekében a következők betartását kérik: a sorban állás elkerülése végett egy családból, összetartozó vendégek közül egyikük váltsa meg a belépőjegyeket és válasszák a kártyás fizetési módot.

Biztonság

A kiállításokon tartózkodók létszáma az alábbiak szerint alakul:

• Állandó kiállítás (kastélytúra): 10 fő

• „Népszuper” kiállítás: 10 fő

• Térképkiállítás: 10 fő

Továbbá mindenkit arra kérnek, hogy legyenek türelemmel, ha várniuk kell a belépésre; a helyszínen kövessék figyelemmel a kihelyezett tájékoztatókat és tartsák be az előírásokat valamint a megfelelő, legalább 1,5 méteres biztonsági távolságot a kiállítóterekben és a kastélyparkban is. A múzeumi kiállításokon és egyéb zárt tereken a maszk használata ajánlott, a parkban és a kertekben pedig kötelező. Fontos, hogy mindenki használja a kihelyezett kézfertőtlenítő szereket, valamint az, hogy a látogatók a mosdóknál is tartsák be a megfelelő biztonsági távolságot és ügyeljenek a helyes kézmosásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában