múzeum

2021.01.02. 19:00

Családi kedvezmény az egészségügyiseknek

Arra törekedtek, hogy az olykor vesztesnek tűnő helyzetekből is újat, előremutatót tanuljanak, illetve hozzanak ki.

Apagyi Beáta

Forrás: ÉM

„Mivel a múzeum a múlt értékeit a jövő számára igyekszik megőrizni, ebben a rendkívüli jelenben is muszáj optimistának maradnunk. Munkatársaimmal egész évben arra törekedtünk, hogy az olykor vesztesnek tűnő helyzetekből is újat, előremutatót tanuljunk, illetve hozzunk ki” – fogalmazott Szolyák Péter, a Herman Ottó Múzeum igazgatója. „A legfontosabb természetesen a munkahelyek, a bérek megőrzése és mindenekelőtt a gyűjtemények jó állapotban tartása volt. Ezt teljesítettük, sőt az idei intenzív háttérmunkával egészen 2024-ig készítettünk, készítünk elő vadonatúj attrakciókat a miskolci és a régiós közönség számára” – mondta a múzeumigazgató.

Ugyanannyi napon át

Szolyák Péter hangsúlyozta: „Amint újra kinyithatunk, hálából az emberfeletti erőfeszítésükért, 80 százalékos családi kedvezménnyel várjuk majd a megye egészségügyi dolgozóit ugyanannyi napon keresztül, ameddig a két eddig meghirdetett veszélyhelyzet fennáll.”

(A borítóképen: Szolyák Péter: „Vadonatúj attrakciókkal készülünk...”)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában