hangverseny

2020.06.22. 08:30

Megtartják a Promenád koncertet

Ezúttal a jégpályán ad évadzáró hangversenyt a Miskolci Szimfonikus Zenekar.

Hegyi Erika

Nagy siker volt a tavalyi Promenád-koncert is

Fotó: Bujdos Tibor

Hosszú szünet után végre újra közönségnek muzsikál a Miskolci Szimfonikus Zenekar. Június 25-én, csütörtökön este 6 órától megtartják hagyományos, évadzáró Promenád koncertjüket, de nem hagyományos módon.

Nagy izgalommal készülnek

A hangversenyt a járványügyi szabályok szigorú betartásával, a nézők és a zenészek közti távolságok megtartása mellett a Miskolc Városi Szabad­időközpont 2-es számú jégpályáján, azaz a közönségkorcsolya-pályán rendezik meg.

Nagy izgalommal készülnek erre az alkalomra a muzsikusok, hisz több mint három hónapja nem muzsikált együtt a zenekar, és a közönséggel sem találkozott. A program üde nyári kikapcsolódást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

– Emellett továbbra is nagy erőkkel készülünk a következő évadra, rengeteg tervünk van már augusztusra, új helyszíneken. Megszerveztük az elmaradt koncertek pótlását, valamint egy új bérletet is bevezetünk! Nagyon várunk, ősz – fogalmazott Handa Eszter, a zenekar kommunikációs menedzsere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában