a jegyek sorsa

2020.05.28. 14:30

A Carreras-koncertre eladott jegyek sorsa

A bizonytalan helyzetben 2020-ban Miskolcnak nincs lehetősége megrendezni a 20. Operafesztivált és a jubileumi fesztivál legkiemelkedőbb eseményének szánt José Carreras-koncertet – emlékeztet a városháza közleménye is megjelent tényre, amelyet most azért idéznek újra, mert tájékoztatnak a Carreras-koncert eladott jegyeinek sorsával kapcsolatban.

Spanish tenor Jose Carreras is pictured on October 24, 2016 in Muenchen. (Photo by Sven Hoppe / dpa / AFP) / Germany OUT

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Kuponfüzetet ajánlanak

Azok a jegyvásárlók, akik nem váltják vissza a José Carreras-koncertre szóló belépőjüket, a jegyeik értékének megfelelően egy „Szeretem Miskolcot” kuponfüzetet kapnak, amelyet Miskolc városa vagy a város kulturális, turisztikai cégei által szervezett rendezvényekre, eseményekre, látogatásokra válthatnak be.

Ilyenek lesznek a Miskolci Nemzeti Színház előadásai, a Miskolci Kulturális Központ koncertjei, rendezvényei, különösen a Művészetek Háza és a Lovagi tornák tere saját szervezésű koncertjei és eseményei, a Miskolci Szimfonikus Zenekar koncertjei, a Diósgyőri vár, a Herman Ottó Múzeum vagy a Miskolci Állatkert és Kultúrpark látogatása.

„Azt szeretnénk, ha a vendégeink és a miskolciak így is kifejezhetnék elkötelezettségüket a város kulturális élete iránt, és azzal támogatnák a város igen nehéz helyzetbe került rendezvény-, és kultúraszervező munkáját, hogy a José Carreras-jegyek árát ezen a kuponfüzeten keresztül biztosan Miskolcon, a miskolci kulturális életben költik majd el” – írja a városháza.

Kuponfüzetet 2020. július 15-ig lehet igényelni az e-mail-címen. Amennyiben nem élnek a kuponfüzet lehetőségével, úgy az online és a Miskolci Nemzeti Színház jegypénztárában vásárolt jegyek visszaváltására az alábbi felületen regisztrálhatnak 2020. június 2-a és június 30-a között – tudatja a városháza.

Kapcsolódó cikkek:

(A borítóképen: José Carreras. A miskolci városháza állítása szerint „a menedzsmenttel a koncert esetleges későbbi időpontban való megtartására tárgyalások folynak”)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában