Meglepetés

2020.01.22. 15:30

Előadás közben nyest pottyant a nézőkre

A Kamaraszínház padlásáról ékezett a nem várt betolakodó.

Novák Krisztina

A Miskolci Nemzeti Színház szombati táncelőadásán váratlan meglepetés érte a nézőket, amikor a levegőből közéjük esett egy nyest.

– Az Üvöltő szelek című előadáson történt mindez. Nagyon büszkék vagyunk a nézőinkre, mert nem alakult ki pánikhangulat – tudtuk meg a Miskolci Nemzeti Színháztól. – Olyannyira, hogy a fellépők is csak az előadás végén értesültek a kis közjátékról. Ráadásul a közelben ülők egyből bekapcsolták mobiltelefonjaik világítását, hogy segítsenek munkatársainknak minél gyorsabban kézre keríteni a betolakodót, amit később a Régiposta utcán szabadon engedtünk. Ezúton is köszönjük nézőink megértését. Természetesen átvizsgáljuk az egész padlást, hogy a későbbiekben ne kerülhessen sor hasonló malőrre.

Elmaradt a happy end

A közösségi oldalakon később megjelent egy hír, miszerint a közeli mélygarázs parkolóőre talált egy rossz állapotban lévő nyestet. Elhelyezte egy dobozban, és a hasznos tanácsoknak köszönhetően a Mályi Madármentő Állomás munkatársait hívta segítségül, akik éjfél után néhány perccel meg is érkeztek.

Sokan drukkoltak a szerencsétlenül járt kis állat felépüléséért. Lehoczky Krisztián, a madármentő állomás vezetője saját közösségi oldalukon, vasárnap reggel kilenc óra körül számolt be arról, hogy a szőrmók – ami nagyon rossz állapotban került hozzájuk – sajnos a gondos kezelés ellenére sem maradt életben.

A nyestek a legvárosiasabb vadállataink, de hiába élnek az ember közvetlen közelében, félnek tőlük, és normál körülmények között nem támadnak. Városi környezetben nem kell tőlük tartani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában