Sziámi koncert

2019.09.28. 12:30

Eljött ennek is az ideje

A sokoldalú művész, Müller Péter Sziámi életHű koncertre készül.

Müller Péter Sziámi költő, énekes, dalszerző, a Sziget és a Bartók Plusz Operafesztivál alapítója nem idén lesz 50, 60 vagy 70 éves. Csak épp most érezte úgy, hogy eljött az újabb összegzés ideje, ugyanúgy, ahogy annak idején a Művészetek Palotájában adott, felejthetetlen koncert alkalmával.

Sok baráttal a színpadon

Müller Péter Sziámi életHű koncertjéről csütörtökön adtak hírt a szervezők: október 29-én az Erkel Színházban lesz az ígéretes est.

A helyszínhez méltóan valóban különleges vendég-barát-sztárfellépők érkeznek: Miklósa Erika, Szinetár Dóra, Szakcsi lakatos Béla, Dés László, Jávori Ferenc Fegya, Tolcsvay László, Novák Péter, Menyhárt Jenő, Kovács Antal, a Baltazár Színház művészei, Darvas Ferenc valamint az Angyalok Kara kórusa és a Free Voice Vokál teszik teljessé ezt az unikális együttlétet.

A zenéről az igényes pop- és rockszcénából ismert kollégák gondoskodnak. A crossover repertoárban előadják a 80-as évek legendás (tűrt vagy betiltott) slágereit, az URH, a Kontroll-Csoport, a Sziámi és az Európa Kiadó termésének legjavát és a szerzőtárs vendégekkel együtt alkotott emlékezetes dalokat, régieket és újakat egyaránt.

Sokezren emlékezhetnek Müller Péter Sziámi korábbi nagyszabású koncertjeire, a Living-Loving életHű koncert nekik is új élményt ad: olyan összhatást, ami a soha nem látott minőségi összegzésből ered – előlegezi meg a szervezők közleménye.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában