Sajó­velezdi falunap

2019.07.18. 10:00

Ünneplik a jeles dátumot

Egész napos programmal várják Sajó­velezden a helyieket és a vendégeket az idei falunapra.

Marosréti Ervin

Tabáni István is fellép

Forrás: ÉM

Fennállásának 725. évfordulóját ünnepli ezekben a napokban Sajóvelezd. A jeles dátum kapcsán az önkormányzat szervezésében már tizenhetedik alkalommal tartják meg szombaton a falunapot, amelyen valamennyi korosztály megtalálhatja a kedvére való programot. Reggel 8 órától a Fut a Velezd futó­versennyel mozgatják meg a lakosságot, ezzel egy időben pedig elkezdődik a mindig nagy népszerűségnek örvendő főzőverseny. Szintén a dél­előtti órákban habpartival, kézműves-foglalkozásokkal, arcfestéssel, óriáscsúszdával, ugrálóvárral és agyagozással várják a kicsiket.

Színpadi programok

A Sajómenti Pihenőparkban és a Művelődés Házában délután már a kulturális programokra helyezik a fő hangsúlyt. A megnyitó és az elismerő címek átadása után fellép többek között a Velezd Néptáncegyüttes, a Pom-pom Família, mulatós műsorral Kristóf Katalin és Milán és a Horváth Party Band is. A falunap sztárvendége Tabáni István lesz, aki 16 órától lép a színpadra. A velezdi program Dj Bazso retró diszkójával zárul este nyolc és éjfél között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában