Mezőkövesd

2019.06.18. 12:00

Egy este a rock jegyében

Az eseményen a hagyományokhoz hűen több generáció is fellépett.

Tóth Balázs

A Team Rock Band

Fotó: Tóth Balázs

A kövesdi zenekedvelők megszokták már, hogy június elején tartják a Rock Napját Mezőkövesden a Boomerang biliárdszalon és a Mezőkövesdi Közkincs-tár szervezésében. Idén is ingyenes koncertekkel várták a hallgatóságot a művelődési ház előtti téren, azonban az időjárás közbeszólt, így az együtteseknek előbb a szabadtéri színpad helyett a teraszon, majd a zivatar megérkeztével a szórakozóhelyen belül kellett játszaniuk. Az eseményen a hagyományokhoz hűen lehetőséget kaptak a bemutatkozásra a feltörekvő fiatal zenekarok, valamint az idősebb generáció is, illetve országosan ismert előadók. Mindig szem előtt tartják, hogy olyan együttesek is játszhassanak, amelyek egy vagy több tagja mezőkövesdi kötődésű.

Ebben az évben a tavaly alakult Nincs Ott Semmi zenekar nyitotta a fellépők sorát saját, illetve klasszikus dalokkal, majd a Team Rock Band következett két „félidőben”. A szünetben a Dresszírozott Bolha akusztikus formáció szórakoztatta a közönséget. Az est utolsó koncertjét a Cry Free szolgáltatta, akik a Deep Purple dalait adták elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában