Rajzpályázat

2019.05.28. 12:00

Hogyan telt a gyermeknapod?

Munkára fel! Ragadjatok ceruzát vagy zsír­krétát! A legszebb rajzok alkotói értékes ajándékokat kapnak!

Minden esztendőben sok rajz érkezik

Forrás: ÉM-archívum

Gyermeknapon senki nem ül otthon, vagy ha mégis, akkor is sokat játszik a szüleivel, testvéreivel, barátaival. Hiszen a gyermeknap ünnep! Te hogyan töltötted ezt a napot? Az Észak-Magyarország, ahogy évek óta mindig, újra felteszi ezt a kérdést neked is. Hogyan válaszolhatsz, hogyan mesélheted el ezt nekünk és még sok más embernek? Úgy, hogy rajzolsz egy címlapot! Ha a műved másnak is tetszik, nyerhetsz, méghozzá igen remek ajándékokat!

Bizonyára ismeritek az Észak-Magyarországot, tudjátok, hogyan néz ki az első oldalunk, az úgynevezett címlap! Valószínűleg feltűnt már, hogy mindig találtok rajta egy szép nagy fotót. Ez a címlap azonban különleges. Kíváncsiak vagyunk, milyen volt a ti gyermeknapotok, ezért felkínálunk most nektek egy saját oldalt! Ez alatt a cikk alatt találtok egy nagy, üresen hagyott felületet. Ide rajzolhatjátok le azt, ami a legemlékezetesebb volt az idei gyermeknapotokból! Azt is megörökíthetitek, hogyan képzeltétek volna ezt a különleges hétvégét. Bármilyen technikával dolgozhattok, de arra vigyáznotok kell, hogy az újságpapír nem bírja úgy a vízfestéket, mint a rajzlap. Fontos tudnotok azt is, hogy csak az Észak üres oldalára készített munkákat fogadjuk el!

Munkában a tavalyi zsűri

A bal alsó sarokban található kupont, kérjük, pontosan töltsétek ki! A kész munkákat június 12-éig kell postára adnotok vagy eljuttatnotok szerkesztőségünkbe. Kérünk benneteket, hogy a rajzot ne vágjátok ki az újságból, az egész oldalt tegyétek borítékba és küldjétek el nekünk!

Gyermeknapi rajzpályázatunkra óvodások és általános iskolások munkáit várjuk, a zsűrizés is három kategóriában történik majd: óvodás, kisiskolás és felső tagozatos korosztályban.

Közöljük a nyertesek nevét

Címünk: Észak-Magyarország, 3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3. A borítékra írjátok rá: Az én gyereknapom. A beérkezett rajzokat rajztanárokból álló zsűri értékeli majd. Tapasztalataink szerint a zsűrinek azok a rajzok tetszenek, melyek mozgalmasak, színesek, vidámak, és látszik rajtuk, hogy valóban gyerekek készítették. Ha megszületett a végeredmény, a nyertesek névsorát és a díjkiosztás pontos időpontját lapunkban közöljük, emellett pedig az összes beérkezett pályaművet feltöltjük a Borsod Online-ra, ahol a közönség is szavazhat a rajzokra. Ezért figyeljétek az Észak-Magyarországot és a Borsod Online-t mindennap!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában