Színházszavazás

2019.05.02. 13:55

A Cyrano a hónap előadása

Tetszett a szerelmes-bús történet, meggyőzőnek találták a színészi játékot.

Fotó: Bujdos Tibor

A hónap előadása cím eldöntéséhez kérjük színházbarát olvasóink segítségét ebben az évadban is: kiadónk portálján, a Borsod Online-on adhatják le a szavazataikat arra a produkcióra, amelyik abban a hónapban a legjobban tetszett nekik a Miskolci Nemzeti Színház kínálatából. A legtöbb szavazatot kapott produkció viselheti a címet.

Ezért is tetszett

Áprilisban az Edmond Rostand színművéből készült előadás nyerte meg a szavazó olvasóink tetszését. A Keszég László rendezte Cyrano előadást egyebek között így dicsérték: „Nagyon színvonalas”, „kedves, bohókás történet Cyrano szomorúságával”, „Harsányi Attila fantasztikus volt. Az eredeti drámát adta vissza az előadás, nem pedig a vígjátékos, ismert filmet”.

A szavazók között páros belépőket sorsolt ki a portál a Miskolci Nemzeti Színház előadására. A nyertesek ebben a hónapban: Balogh Krisztina, Kovács Péterné, Juhász Nóra, Pavlóczki Sándor, Ladányi Henrietta.

A szavazás májusban is folytatódik, tartsanak velünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában