Újra akcióban az állatkínzó

2024.07.01. 17:30

Döbbenet: Szöges virslit szórt szét Miskolcon és Kazincbarcikán

Olvasói jelzést kaptunk, hogy F. Zsolt – aki januárban azzal borzolta a kedélyeket, hogy lehúzta macskáját a wc-n és ezt videóra is vette – újra állatokat bántalmazna. Szöges virslit szórt ki Miskolcon és Kazincbarcikán is.

Gárdonyi Edina

Döbbenetes dolgokat művel

Fotó: olvasó

H.Tamara, miskolci állatvédő jelezte szerkesztőségünk számára, hogy az állatvédők körében már ismert F. Zsolt az elmúlt héten újra veszélyeztette nemcsak az állatokat, hanem a kisgyermekeket is.

allatkinzas_miskolc_kazincbarcika_szoges_virsli
Újra szöges virslit találtak Miskolcon és Kazincbarcikán is
Fotó: Olvasó

Múlt héten Miskolcon a Népkertben és Diósgyőrben, valamint a kazincbarcikai csónakázó-tónál is több szöges virslit szedtek össze. Egy kutya megette, majdnem megfullat. A gyerekek sincsenek biztonságban, hiszen ők is bármikor felvehetik és akár meg is ehetik a kiszórt virslidarabokat. Az állatok gazdái, de a kisgyerekes szülők is fokozott figyelemmel legyenek, hiszen a baj egy pillanat alatt megtörténhet

 – mondta el a boon.hu számára Tamara. 

Hozzátette, hogy többen látták, hogy az az F.Zsolt szórta el a virslidarabokat, aki januárban a cicája elleni borzalmas tettel került a figyelem középpontjába. Megkeresték a rendőrséget és az ott kapott információk után azt Tamara azt kéri, ha bárki ilyet lát, hogy parkok, játszóterek környékén ételdarabokat szór ki, videózzák le, hogy eljárás indulhasson az állatkínzó ellen. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában