Lánykérés

2024.07.10. 11:45

Koncertjük közepén kérte meg a DC/79 basszusgitárosa miskolci barátnője kezét

A debreceni Nagyerdőben tartottak koncertet a hétvégén,itt történt a különleges lánykérés.

A lánykérés pillanatai után boldogságban úszó pár

Forrás: Molnár Péter

Rockzenekarok váltották egymást a Nagyerdőben a hétvégén. A jelen lévők számára mégis a színpadon történt lánykérés miatt válhatott felejthetetlenné a szombat este. A DC/79 basszusgitárosa, István ugyanis egy szám közepén váratlanul a színpadra hívta a miskolci származású barátnőjét, Viktóriát, hogy feltegye neki élete legnagyobb kérdését.

Amire aztán egy határozott igen volt a válasz, így a 9 éve egy párt alkotó szerelmesek a meglepett, éljenző közönség előtt léphettek kapcsolatuk következő szintjére. És persze a csók sem maradt el!

-írta a haon.hu

Számított rá, mégis sikerült meglepni

Viktória számított rá, hogy párja meg fogja kérni a kezét, csak azt nem tudta, hogy ez a szombati koncert közepén valósul meg. Nem szereti a meglepetéseket, a kapcsolatuk alatt hamar tudomására adta szíve választottjának, hogy milyen gyűrűt szeretne erre a különleges alkalomra. Párja elmondása szerint nehéz titkolni előtte bármit is, de csak sikerült egy örömteli, és nem várt pillanatot okozni neki, amire ők, és a közönség is jó szívvel emlékszik majd vissza.

A teljes cikk itt olvasható el: HAON - Leánykérés egy koncert közepén játszik?

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában