Egyesületi elismerések

2024.07.11. 11:00

Emlékérmet, elismerő oklevelet vehettek át az Északerdő munkatársai

Egerben rendezték meg az Országos Erdészeti Egyesület 154. vándorgyűlését. Ennek részeként a hagyományos ünnepi közgyűlésen szakmai elismeréseket adtak át.

Demjén Béla rangos elismerést kapott

Forrás: Északerdő Zrt.

Az ünnepségen Decrett József-emlékérmet vehetett át Demjén Béla erdésztechnikus, az Északerdő Zrt. Sajóvölgyi Erdészeti Igazgatóság nyugalmazott kerületvezető erdésze.

 Erdészeti tanulmányai befejezését követően, 1977-ben kezdte pályafutását a Szendrői Erdészetnél, erdész gyakornokként. Zemplén és Putnok után végül a Trizsi kerületbe helyezték, ahol 39 évig, nyugdíjazásáig látta el a kerületvezetői munkakört. Munkáját mindig nagy szakmai hozzáértéssel és elkötelezettséggel végezte, törekedve az erdészeti szakmai szempontok és természetvédelmi célok harmonikus összehangolására. Szakértelme révén sikerült biztosítania kerületében a fenntartható erdőgazdálkodást, rendszeresen megtalálva a fakitermelési lehetőségeket, és gondoskodva arról, hogy az erdészeti beavatkozások időben, megfelelő módon és mértékben történjenek meg.

Nemes Gézát elismerő oklevéllel tüntették ki
Forrás: Északerdő Zrt.

Elismerő Oklevél kitüntetésben részesült Nemes Géza erdésztechnikus, az Északerdő Zrt. Füzéri kerületének erdésze, a talajvédelmi rendeltetésű, futókavicsos erdőterületek felújításáért, tölgyesek és bükkösök felújításában elért eredményeiért és a zempléni erdészek közösségének szervezéséért.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában