Tudta?

2024.07.04. 13:00

Ekkortól kezdődik az ítélkezési szünet a Miskolci Törvényszéken és járásbíróságain

Az ügyfeleknek érdemes figyelni a bíróság honlapját.

Boon.hu

Fotó: BOON

Minden év július 15-e a bíróságok napja, amely a bíróságokon munkaszüneti nap, illetve a július 15-től augusztus 20-ig terjedő időszak ítélkezési szünet, amelynek tartama alatt a bíróságok tárgyalást nem tartanak és az Ügyfélsegítő, az elnöki fogadóóra szünetel – írja szerkesztőségükhöz eljuttatott közleményében a Miskolci Törvényszék sajtóosztálya. Arra is rámutatnak: az ítélkezési szünetet követő első Ügyfélsegítő megtartására a 2024. augusztus 19. napjával kezdődő héten – járásbíróságonként eltérő napokon, a Miskolci Járásbíróságon 2024. augusztus 22. napján – kerül sor. 

Az ítélkezési szünetben a Miskolci Törvényszéken és az illetékességi területén működő valamennyi járásbíróságon a kezelőirodák minden munkanapon 9-10 óra között fogadják az ügyfeleket előzetes regisztrációt követően. A regisztrációhoz szükséges telefonos és elektronikus elérhetőségek a törvényszék honlapján megtalálhatóak – teszik hozzá. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában