Szezonnyitás

2024.06.15. 09:39

Kinyitott a felújított tiszaújvárosi kemping

Hagyományosan június közepén érkeznek az első lakók a tiszaújvárosi Termál Kempingbe.

Boon.hu

Megújultak az apartmanok a tiszaújvárosi Termál Kempingben

Forrás: tiszaujvaros.hu

"Előszeretettel foglalnak nálunk szállást a lengyelek, akik évek óta visszajáró vendégek, de szlovák és magyar turisták is szívesen töltenek el nálunk néhány vendégéjszakát. A kempingben hetek óta nagy volt a mozgolódás. Még nem a vendégek érkeztek meg, munkagépek, teherautók járnak ki-be a területről. A kivitelezők és a létesítmény munkatársai rendezték a területet, kívül-belül felújították a kempinget. Június 15-én kezdődik a szezon, ekkor nyit teljes üzemmel a strand és nyit a kemping. Az utolsó pillanatig folytak a munkálatok, hiszen a szezon előtt igen nagy munka várt az üzemeltetőkre, mivel teljesen felújították az összes apartmant, mintegy 30 millió forint értékben. Bízunk benne, hogy ezt a vendégek is értékelni fogják" - nyilatkozta a tiszaujvaros.hu-nak Kósa-Tóth Zoltán, a TiszaSzolg 2004 Kft. ügyvezetője.

Megreparált apartmanok 

"A kemping területén tíz 5 fős apartman van, melyek 20-25 évesek. Azóta nagyobb átalakítás, felújítás nem volt, ezért vált szükségessé, hogy egy kicsit nagyobb volumenű munkákat végezzünk. Egyébként az apartmanokat szinte minden évben teljes házzal üzemeltetjük" - mondta a vezető. 

Gyakorlatilag teljesen felújítottuk az apartmanokat, kifestettünk, lecseréltük az összes bútort, a konyhaszekrényt, a tűzhelyet, mindenhol új hűtőszekrény van és új tévéket is vásároltunk. Azt gondolom, hogy egy nagyon komfortos, kellemes és kényelmes lakot sikerült kialakítani, és ami nagyon fontos, hogy egy szolgáltatásunk bővült, a wifi rendszerünket komolyan felújítottuk, jóval több felhasználó használhatja egyszerre és a sávszélesség is jóval nagyobb. Napokon belül végzünk a bútorok összeszerelésével és indulhat a szezon, várjuk a vendégeket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában