Gyilkosság Miskolcon

2024.06.14. 13:08

Megszólalt portálunknak a kedden brutális kegyetlenséggel meggyilkolt férfi lánya

K.A.: "Édesapám az első ütés után elvesztette eszméletét."

Édes Richárd

A gyilkosság helyszínén

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

„Azért beszélek erről, mert édesapám egész életében az igazság harcosa volt. Méltatlan a híréhez és az egész életéhez, hogy valótlan információk jelentek meg róla" – szólalt meg portálunknak a napokban Miskolcon brutálisan meggyilkolt K. Z lánya.

 Mint kedden beszámoltunk róla, a kora délelőtti órákban elképesztően brutális, bestiális emberölés történt az egyik áruház parkolójában. Az elkövető kalapáccsal bántalmazta az áldozatot, főként a fején, illetve elütötte az autójával, esélyt sem hagyva neki a túlélésre. A 76 éve sértett menekülni próbált, be akart szállni a saját autójába a támadás után, amikor a 36 éves férfi a járműjével nekihajtott, totálkárosra törve az idős férfi autóját, és olyan sérüléseket okozott neki, ami azonnali halálhoz vezetett.

Váratlanul érte a támadás

"Az Aldinál történt gyilkosság hátteréről több újságban és weboldalon olyan információk jelentek meg, amelyek nem felelnek meg a valóságnak. Habár szeretném megosztani egy lappal a történtek valódi hátterét, de amíg a nyomozás folyamatban van, erre egyenlőre nincs lehetőségem, mert az negatívan befolyásolhatja az ügyet"– mondta az áldozat lánya, K.A.

 – „Mindezt figyelembe véve, annyit viszont elmondhatok, hogy édesapámat a bevásárlást követően váratlanul érte a támadás. Az elkövető hátulról támadta meg és egyetlen szó elhangzása nélkül vitte véghez kegyetlen tettét. Édesapám valószínűleg már az első ütés után elvesztette az eszméletét.”

Szerdán a bíróság döntött a gyanúsított ügyében.
A Miskolci Járásbíróság indított büntetőeljárást az ügyben. Mint közleményükben fogalmaztak: a beszerzett pszichiátriai vélemény alapján – a gyanúsított mentális állapotára tekintettel – megalapozottan feltehető, hogy szabadlábra kerülése esetén újabb, személy ellen irányuló erőszakos cselekményt követne el, így a bíróság 6 hónapra elrendelte előzetes kényszergyógykezelését. A végzés végleges. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában