Szerencsések

2024.06.18. 12:30

Cigándi anya-lánya páros nyert a tévében-képekkel, videóval

Oláh Dezsőné „Jolcsi” és lánya, a 23 éves Oláh Dominika jó döntésekkel jutott el a 10 milliós Toyotáig a Zsákbamacskában.

Édes Richárd

Mikor meglátták az autót, táncoltak

A tévében szereplő Jolcsi és Domi kitartottak eredeti döntésük, a 2-es függöny mellett, így elkerülték a kieséssel járó fekete macskát, és megkaparintották a 10 millót érő Toyota kombit. 

 

a_tv2_musora_autot_nyert_a_cigandi_paros_teveben
Vadonatúj Toyotát nyertek a tévében Fotók: TV2


Domi beszélte rá Jolcsit, hogy szerepeljenek a tévében

Anya és lánya rendezvényszervezőként dolgozik, és a köztük lévő jó összhang segítette őket a játékban, ami a tv2 műsora.

„A Zsákbamacska előtt castingra, azaz válogatásra mentünk. Én eleinte nem akartam vállalni a szereplést a showban, Domi találta ki. Ő egyedül is elment volna a műsorba, ha én kiszállok - beszélt a kezdetekről Jolcsi. - Aztán egy hölgy, meggyőzött arról, hogy érdemes bevállalnom a fekete macskás játékot, mert ígéretesek a nyeremények. Kételkedtem: mi még soha nem nyertünk. Most már viszont úgy látom, ilyen nyeremény tényleg csak egyszer van az ember életében.”

Anya és lánya a kezdésnél egy órával hamarabb érkeztek a stúdióba, várniuk kellett egy kicsit. Jolcsi elárulta: mindketten rendkívül izgatottak voltak, mert fogalmuk sem volt arról, mi vár rájuk. Aztán a műsorvezetők, Marics Peti és Pető Brúnó vicces stílusa ellazította őket. Sok poén fakadt abból, hogy a srácok szívesen megismernék Jolcsin keresztül Domit. A játékosok szerint a fiúk nagyon közvetlenek és aranyosak voltak, és segítőjükkel, Stana Alexandrával is jól kijöttek. 


Dominika régi vágya vált valóra a műsorral

Jolcsit kicsit noszogatni kellett, hogy szerepeljen a Zsákbamacskában, Dominikának viszont óriási örömöt okozott a játék. 

„Régóta szerettem volna szerepelni a tévében. Egy gyermekkori álmom vált valóra, amikor profi sminkes, stylist vett kezelésbe a műsor előtt - mesélt pozitív tapasztalatiról a lány. - A két műsorvezető srác egyidős velem, így hamar megtaláltuk a közös hangot. Amikor bejutottunk a játékba, rögtön jó hangulatom lett. Alig hittem el, hogy ott vagyok!”

A Zsákbamacskában Domi Minnie egeres hajpántot vett fel, míg édesanyja, Jolcsi kutyás hajpántot kapott. A bankautomatás játékban három kártyából kellett választaniuk. Ők gyorsan kiszemelték a szépen csillogó aranykártyát. Oláh Dominika fejében a játék közben többször megfordult, hogy meg kellene állni, azonban mindig félresöpörte ezt a gondolatot. Mert eszébe jutott, hogy a műsor előtt véletlenül fordítva vette fel a harisnyát, és ez a régi babona szerint szerencsét hoz. 

El sem akart jönni a műsorba


Nyertek, mert kitartottak a 2-es függöny mellett

A műsorban anya és lánya 200 ezer forintot gyűjtöttek az arany bankkártyára. Egy lépéssel tovább mentek, és egy további 150 ezres tétellel 350 ezer forintra emelték a nyereményüket. Ekkor már a műsorvezető Marics Peti felajánlotta nekik, hogy fejezzék be a bankautomatás játékot a 2-es függönyért cserébe. Ez lett a játékuk fordulópontja, ez bizonyult a nyerő lépésnek az autóhoz vezető úton. 

„Van már otthon fekete macskánk” - vetette fel Jolcsi, aki nem akart bukni a bankkártyás játék folytatásával, és maradt az előző döntésénél. Domi még mindenképp játszani akart, és élénken érdekelte, mi rejtőzik a függöny mögött. Kiderült: az aranykártyájuk aktiválásával további 100 ezret nyerhettek volna, összesen 450 ezret. Marics Peti újra felvetette, hogy lecserélhetik a választott függöny mögötti nyereményt a 450 ezerre, és kiszállhatnak a játékból. 

A két hölgy azonban nem változtatott, mert Dominikát nagyon érdekelte a függöny. Még itt is dönthettek volna másként, mert felkínálták nekik a 3-as függönyt. Ők viszont ragaszkodtak a 2-es függöny mögötti „meglepetéshez”.

Ekkor jött a nagy csavar: egy 10 milliót érő Toyota kombi volt mögötte. A nagy meglepetéstől Jolcsi pozitív sokkot kapott:

„A földre vetettem magam, és örömömben dobolni kezdtem. Átöleltem Domit, és táncolni kezdtünk ” - mesélt az élményről az édesanya. 

Nem hittek a szemüknek. Azonnal odaszaladtak az új autóhoz, hogy kipróbálják a kényelmét. 

Végül kiderült, mi volt a függöny mögött

„Most már nem kell a fődíj!” - mosolygott Domi és édesanyja, miközben beültek a nyereményautóba. Az anya-lánya páros még nem tudja, mi lesz a nyereményautójuk sorsa, de nagyon boldogok, hogy ilyen szerencsések voltak a Zsákbamacskában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában