Ezt zárják le

2023.09.27. 10:30

Mutatjuk, hogyan folytatódik a Búza téri aluljáró lépcsőinek felújítása (Térképpel)

Második szakaszához érkezik a munka.

Megkezdődött a Búza téri aluljáró lépcsőinek felújítása, hamarosan jön a munkálatok második szakasza

Fotó: Ádám János

Életveszélyesen leromlott az 1978-ban épült Búza téri aluljáró lépcsőinek állapota, a probléma megoldása érdekében Miskolc önkormányzata úgy döntött, valamennyi lépcsősort felújítja. A három ütemben történő munka szeptember 11-én megkezdődött, az első ütemben a Centrum felőli kijárat lezárásával. 

A felújítás hamarosan a második üteméhez érkezik, ennek részeként szeptember 29-én (pénteken) a kivitelező – előre láthatólag három hétre - lezárja az MVK és a Volán buszpályaudvarok felé vezető lépcsősort, tájékoztatta portálunkat a miskolci városháza. Az első ütemben lezárt, Centrum felé vezető lépcsősort viszont megnyitják a gyalogosforgalom számára. A közleményben olvasható: a Búza térről a felszíni átjárás a Miskolc Pláza felé és a Zsolcai kapu irányába biztosított.

 

A lépcsősorok javítása miatt a kivitelező a közlekedők türelmét és megértését kéri, továbbá, a biztonságos közlekedés érdekében felhívja a figyelmet a szabályok betartására, valamint a gyalogosátkelők használatára.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában