Felsőoktatás

2023.09.18. 14:30

Ennyien nyertek felsőoktatási ösztöndíjat a Miskolci Egyetemen

Az ösztöndíjban azon hallgatók részesülhetnek, akik többek között kiemelkedő tanulmányi eredményt értek el.

Boon.hu

Fotó: ÉM

A Miskolci Egyetem 30 hallgatója nyert el Nemzeti felsőoktatási ösztöndíjat a 2023/2024. tanévben. Nemzeti felsőoktatási ösztöndíjban tanulmányi és szakmai eredményeik magas színvonalának megtartása céljából azon hallgatók részesülhettek, akik a 2022/2023-as tanév időszakában kiemelkedő tanulmányi eredményt értek el; szakmai területükön kimagasló munkát végeztek; példamutató közösségi, sport, kulturális és egyéb tevékenységet folytattak – írja az egyetem honlapja. 

Hozzátették: a Nemzeti felsőoktatási ösztöndíjra azok a hallgatók pályázhattak, akik államilag támogatott vagy állami ösztöndíjas, illetve költségtérítéses vagy önköltséges, teljes idejű alapképzésben, mesterképzésben, illetve osztatlan képzésben vesznek részt, valamint a jelenlegi vagy korábbi tanulmányaik során legalább két félévre bejelentkeztek és legalább 55 kreditpontot megszereztek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában