Támogatás

2023.06.07. 10:30

Nem mindennapi ösztöndíj lehetőség

Az ösztöndíj elsődleges célja a kiemelkedő tanulmányi, tudományos és szakmai eredményeket elérő hallgatók bevonása az acéliparba.

BOON

Fotó: ÉM

Kohászat, folyamattechnológia, analitika, gazdaság, anyagtudomány (hőkezelés), gépészet és informatika/adatkezelés tématerületein kínál ösztöndíjlehetőséget a magyar acélipar acéltechnológiai K+F és oktatási kompetencia központja, a Steel-Tech Center Hungary (STC) – írja a Miskolci Egyetem honlapja. 

Arra is rámutatnak: a központ, amely az Universitas Miskolcinensis Alapítvány, az UoM, a Max Aicher Alapítvány és az OAM Ózdi Acélmű Kft. négyoldalú együttműködésével jött létre, az ipar és a felsőoktatás új együttműködési modelljének mintaprojektje kíván lenni. Az általuk kiírt Steel-Tech (STC) Ösztöndíj elsődleges célja a kiemelkedő tanulmányi, tudományos és szakmai eredményeket elérő hallgatók bevonása az acéliparba, ami számukra a kezdetektől fogva anyagi és szakmai támogatást egyaránt jelent: diákként szisztematikus karrierfejlesztés, továbbá biztos jövőbeli foglalkoztatási lehetőségek megteremtését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában