Közös érdek

2023.06.01. 16:26

A Diósgyőrfeszt kapcsán is megtalálta a közös hangot a Miskolci Egyetem és a DVTK

A fiatalok és az egyetemi hallgatók érdekében szorosabbra fűzi az évek óta tartó együttműködését a Miskolci Egyetem és a DVTK. A további közös munkában a sport mellett a kulturális élet és a zenei fesztiválok is helyet kapnak.

BOON

Együttműködnek

A Miskolci Egyetem egyik legfontosabb célja, hogy minél több tehetséges fiatal találkozzon az egyetemi világgal - emelte ki az együttműködés kapcsán Prof. Dr. Horváth Zita, a Miskolci Egyetem rektora. „Ehhez azonban többek között arra van szükség, hogy az egyetemünk szélesítse kapcsolatrendszerét minden olyan szervezet és esemény irányába, amely a fiatalok számára vonzó. Ezért ott kell lennünk mindenütt, ahol a fiatalok jelen vannak. Ezért leszünk jelen a DVTK Stadionban a Diósgyőrfeszten, és ezért szeretnénk együttműködni minél többször a DVTK-val.” 

„Nagyon örülök annak, hogy a sportolók után magyar zenei sztárok és világsztár érkezik Diósgyőrbe, a DVTK Stadionba - hangsúlyozta dr. Kiss János országgyűlési képviselő. - Örömteli, hogy a választókerület két meghatározó szervezete, a Miskolci Egyetem és a DVTK új szintre emelte a köztük lévő együttműködést. A fiatalok mindennapjait kitöltő tanulást, sportolást és a kultúrát érdemes egységben kezelni, és akkor bízhatunk abban, hogy egyre több fiatal dönt Miskolc mellett.”

Különleges helyszín 

„Ezen a hétvégén különleges fesztiválhelyszínné változik a DVTK Stadion, nyolc élő koncertet élvezhet a közönség – tette hozzá Orosz Gábor, a Diósgyőrfeszt fesztiváligazgatója. – Rúzsa Magdi, a Wellhello, a Hooligans, BSW, a TNT, a Honeybeast és Paulina koncertje után a fesztivált a szupersztár DJ, a belga Lost Frequencies szettje zárja. A hatalmas színpad, világszínvonalú hang- és fénytechnika mellett gigantikus lézershow is színesíti majd a programot.  

A Miskolci Egyetem és a fesztiválszervezők közt létrejött együttműködésnek köszönhetően az egyetem nappali tagozatos hallgatói, diákigazolványuk bemutatása mellett 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt a helyszínen. Így a 12 990 forintos állójegy kedvezményes ára mindössze 6 495 forint lesz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában