Miskolci Road Cycling Club

2023.06.07. 12:30

Lánykérés San Marinoban

Olaszországban edző táboroztak a Miskolci Road Cycling Club tagjai.

KT

A miskolci kerékpárosok San Marino híres váránál

Fotó: Olvasónktól

A tizenkét versenyzőt ugyanennyi, a csapatot támogató segítő és családtag kísérte el a San Marino államához közeli Riminibe, amely hosszú, homokos tengerpartjáról és üdülőiről híres.  

Nagy élmény volt

– A szűk tíz nap középpontjába a munkát és csapategység megteremtését helyeztük – mondta Somogyi László, a miskolci klub kapcsolatokért felelős csapatmenedzsere, majd így folytatta: – Sajnos az időjárás átírta a programjaink egy részét, ugyanis az utolsó négy napunkra vörös riasztást adtak ki, ez pedig azt jelentette, hogy bezártak a hivatalok, az intézmény, az iskolák és a tengerparti üzletek is. A környéken a heves esőzés és a viharos szél járhatatlanná tette az utakat és a vasúthálózatot, így mi reggelente raktuk össze a napi tervünket és elképzelésünket. Hét nap alatt így is hatszáz kilométert hajtottunk és négyezerötszáz méter szintkülönbséget raktunk a lábainkba.

Somogyi László arról is beszámolt, hogy tréningjeik mellett eljutottak a legendás Marco Pantani sírjához, amely a kerékpárosok számára kihagyhatatlan zarándokhely, sőt bejutottak a Giro d’Italia-t és a Tour de France-t is megnyert híres olasz profi családja által létrehozott múzeumba is.

– Itt megtekintettük az általa használt kerékpárokat, felszereléseket és az általa nyert díjakat és serlegeket, a látvány pedig valamennyiünk számára óriási motivációs élményt adott – hangsúlyozta a menedzser. 

Emlékezetes marad

Az MRCC drótszamarasainak egyik tagja Riminiben kérte meg kedvese kezét, a lánykérő ceremónia örökké emlékezetes marad számukra, akárcsak az általuk San Marinoban megtekintett vár, amely a turisták millióit csalogatja a földkerekség egyik legkisebb országába.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában