Szomorú

2023.06.10. 10:00

Elmosta az eső a filharmonikus (vasár)napot

A nyékláházi Plázs szervezői kénytelenek voltak meghozni a cseppet sem szívderítő döntést.

Boon.hu

Eláztatta az eső a helyszínt

Kedves megértő vendégeink! Kénytelenek lettünk halasztani a „filmharmonikus” termelői (vasár)napot egy héttel. A végsőkig vártunk, hogy hátha „jobbra fordul a kocka”, de sajnos nem úgy fest. Az egy dolog, hogy az időjárás-jelentés sem a mi csapatunkban játszik, de ha aznap pont nem is esne, ez a rengeteg, már lezuhant csapadék megtette a romboló hatását a Plázs területén, és nincs az az isten, hogy ennyi idő alatt rendet tehessünk utána - írták közösségi oldalukon.  

Mi élményt szeretnénk nyújtani szép környezetben mindenkinek, nem pedig nyakig sárban tocsogást. Kérjük a bocsánatotokat és az együttérzéseteket. Bízunk abban, hogy ti is így döntöttetek volna a helyünkben. Nagyon vártuk, dédelgettük, szépítgettük a koncepciót, de ennek annyi.

Esős nap után esőnap 

Most június 18-án van a világ szeme! Szuggeráljátok aznapra a háborítatlan időjárást velünk! Esős nap után megvan az eső nap, a többi részlettel pedig jelentkezünk még. Köszönjük, hogy velünk maradtok. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában