Négy helyszínen

2023.06.03. 12:30

Csak a fedett játszóhelyet zárja be a Csodamalom Bábszínház nyárra

A Miskolci Csodamalom Bábszínház 2022/2023-as évadának zárórendezvénye, négy helyszínen várja a nézőket június 4-én, vasárnap 9 és 14 óra között.

Nyáron a miskolci állatkerttel közös programjaik is lesznek, erről nemrég közös sajtótájékoztatón számoltak be. Képen: Temesvári Éva Rita, a Csodamalom Bábszínház igazgatója, Fekete Dávid, a Csodamalom Bábszínház művészeti vezetője és Jánosi Ferenc, a Miskolci Állatkert igazgatója

Fotó: Bujdos Tibor

A Csodamalom Zárogató rendezvényén lesz bőven program kicsiknek, nagyoknak, egészen piciknek és valamivel nagyobbaknak is. 

Vasárnap délelőtt fél 10-től felvonulással kezdődik az esemény Miskolc főutcáján a Régiségvásár árusai között az Ars sol luna – Bosch projekt közreműködésével. Közben a Csodamalom Bábszínházban Tulipán termében Ringató foglalkozás lesz 10 órától. Ugyanebben az időpontban a Tintaló - Mini cirkusz várja közönségét a Régiségvásárban (Pátria sarok), mely 11 órakor és 12 órakor is megismétlődik. 

Fél 11-től a Bábszínház színháztermében –a Miskolci mesék díszelőadása kezdődik. 11 órától Mocorgó - babaszínház féléves kortól a Tulipán teremben. 

A belső udvarban 11:45-től Salvatore Gatto olasz bábművész Pulcinella címűelőadása látható. Ezt követően ugyanezen a helyszínen fél 1-től Sarkadi Bence a „Világjáró marionettek” - kel érkezik. 

Az utolsó előadás 13 óra 15 perckor kezdődik: Takács Dániel „Vitéz László és az elásott kincs” című darabja. A rendezvény ideje alatt 9 és 14 óra között a Rézeleje Zenekar muzsikál majd, ott lesz Paprika Jancsi Csúzlizdája, a Ládafia körhinta, Kádár Ferkó fotószínháza, továbbá a Mini Malom Designvásár, illetve lesz még Baba-mama kávézóis. 

A rendezvény, a 10. Színházi Olimpia - Bábművészeti Világtalálkozó keretein belül valósul meg. A Csodamalom Bábszínház ezután sem zárja be kapuit teljesen, nyáron várhatóak további szabadtéri előadások. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában