Átadták

2023.05.13. 11:00

Új komplexummal gazdagodott Mezőkövesd

Ünnepélyes keretek között adták át a Balneo Zsóry Liget Komplexum Rózsa Liget Rendezvényközpontját május 11-én Mezőkövesden, a Zsóry Ligetben.

Tállai András, Kosik János és dr. Fekete Zoltán adták át a Balneo Zsóry Liget Komplexum Rózsa Liget Rendezvényközpontját:

Fotó: mezokovesd.hu

Az eseményen a Matyó Nagymama Klub Egyesület műsora után Kosik János konzorciumvezető ismertette a Balneo Zsóry Liget Komplexum létrejöttének útját, mutatta be az új, Rózsa Liget Rendezvényközpontot, amely egy olyan modern környezetben 300 fő befogadására alkalmas helyiség, mely rendezvények, konferenciák, nagyobb események lebonyolításához biztosít elegáns környezetet. A fejlesztés bemutatása után dr. Fekete Zoltán polgármester köszöntötte a megjelenteket és emelte ki az elkészült turisztikai beruházás jelentőségét, fontosságát. Tállai András miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő ünnepi beszédében elsőként történelmi visszatekintésként elevenítette fel a Zsóry fürdő létrejöttét, az azóta eltelt évtizedek fontosabb állomásait, majd kiemelte, hogy a Zsóry területe kiemelt központ a turisták számára, ezért fontos, hogy tovább fejlődhessen és szépülhessen Mezőkövesd, illetve a Zsóry Liget. Tállai András a térség országgyűlési képviselője, dr. Fekete Zoltán polgármester és Kosik János konzorciumvezető ünnepélyes szalagátvágással adta át a létesítményt a nagyközönségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában