MÁSA-kutyák

2023.05.03. 08:02

Örökbefogadna? Gazdit keresnek ezek az árva kutyusok!

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

Kutyasétáltatás, avagy kutyagolás a Miskolci Állatsegítő Alapítvány MÁSA telephelyén

Fotó: Vajda János

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Bigyula nagyjából 5 éves ivartalanított kan. Rossz körülmények közül került az alapítványhoz, csúnya fülgyulladással, soványan és félénken. Most már kedves, hálás kutyus lett belőle. Más kutyákkal is kijön, bár nem igazán játékos, sétálni viszont nagyon szeret. Bigyula erős kutya, inkább aktív családoknak ajánlják.

Bigyula

Pizsi körülbelül 3-4 hónapos nőstény kiskutya. A Jókai lakótelepen dobták ki egy dobozban 4 testvérével együtt pár hetes korukban. Nagyon kedves, okos kiskutya, egy kis törődéssel örökké hálás lenne a gazdinak.

Pizsi

Akác 1 év körüli nőstény kutyus. Márciusban került a menhelyre, mivel jó állapotban volt, azt hitték hamar jelentkezik a gazdája. Sajnos nem így történt, így most már Akácnak új, szerető gazdit keresnek az állatvédők. Az állatorvosi vizsgálat során kiderült, hogy Akác süket, ezért kicsit több odafigyelést igényel, másképp kell tanítani, például kézjelekkel. Ettől függetlenül Akác egy életvidám, nagyon kedves kutyalány.  Nagyjából tacskó méretű, így akár lakásban is tartható.

Akác

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában