Avató

2023.05.28. 17:00

Térátadóval egybekötött martinkertvárosi ünnep (fotókkal)

Martinkertvárosi pünkösdi családi napot tartottak a Templom téren.

PGY

Gyermeknapi rendezvényekkel színesítették a térátadást

Fotó: Bujdos Tibor

Térátadóval egybekötött családi napot tartottak vasárnap a Martinkertvárosban, ahol a megújult Templom téren várták a vendégeket.

Csöbör Katalin országgyűlési képviselő a rendezvény fővédnöke köszönetét fejezte ki a megvalósításban résztvevőknek. Martinkertváros ékköve lett ez a kis tér amelyet reményeink szerint ki tudnak majd használni kicsik és nagyok – fogalmazta meg az országgyűlési képviselő és egyben üdvözölte a gyereknap vendégeit.

Barta Gábor a megvalósítás körülményeit ismertette és jó szívvel ajánlotta mindenkinek az új közösségi teret, melyet képviselői alapja segítségével tettek rendbe.

Ezt követően Tóth István plébános áldotta meg a létesítményt.

Tóth István plébános, Csöbör Katalin országgyűlési képviselő és Barta Gábor önkormányzati képviselő. Fotó: Bujdos Tibor

A családi nap programjában szerepelt a Kalamajka bábszínház, a Bábabukra meseműhely, a Galiba társulat és a Csiribiri együttes előadása, de volt tombola is értékes nyereményekkel.

Juhász Janka, aki hat éves, jövőre készül iskolába, keresztanyukájával látogatta meg a rendezvényt. Nagyon díjazta, hogy nem csak szombaton ünnepelték a gyerekeket, igyekezett részt venni a programokon, amely fagyizással egészült ki ezúttal délután pedig a két nap fáradalmait pihenik ki – tudtuk meg.

A rendezvényt kísérő programokban többek között arcfestés, lufihajtogatás, kézműves foglalkozások, ugrálóvár, virágvásár és életmód-tanácsadás szerepelt is még.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában