Közlekedés

2023.05.23. 18:30

Figyelem, útzár! Erre ne menjen csütörtökön

BOON

Teljes útzár lesz az érintett útszakaszon.

Forrás: Shutterstock

Fotó: FotograFFF

Az Orlen Grand Prix U23 országúti kerékpáros világkupaverseny a Felsőtárkányt és Lillafüredet összekötő ún. Panoráma úton halad 2023. május 25-én. Ez a futam az egyike a világon annak a három futamnak, melyet a 23 év alatti férfi korcsoport részére írnak ki. Megközelítőleg 13.00-14.00 óra között ezért teljes útzár lesz ezen az útszakaszon. A szervezők kérik, hogy a csillagda látogatásához ennek alapján tervezzék meg a látogatásokat!

Forrás: Bükki Csillagda facebook oldala

Bővebb információ a versenyről: orlennationsgrandprix.com

Az Orlen GP május 24-től 28-ig tart. Az országúti kerékpáros világkupaverseny útvonala érint több települést, és idegenforgalmi központot. A verseny Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyét 2023. május 25-én érinti, ezért aznap várhatóan 13 óra 56 perctől, 15 óráig - rendőri biztosítás mellett - ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani a megye több pontján.

A világkupaverseny megyénket érintő állomásai:

-Miskolc-Lillafüred

-Miskolc-Felsőhámor

-Alsóhámor

-Miskolc ( Hegyalja út – Árpád út – Kiss Tábornok út – Andrássy út – Lorántffy Zsuzsanna út – Muhi út – Mexikóvölgyi út )

-Bükkszentlászló

-Bükkszentkereszt

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a járművezetőket és gyalogosokat, hogy a kerékpárversennyel érintett útszakaszokon fokozott figyelemmel, türelemmel és óvatossággal közlekedjenek!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában