Baj van!

2023.05.27. 17:38

Ezért késnek a vonatok Budapest és Miskolc között

A Nyíregyházáról Füzesabonyba tartó személyvonatok Miskolc-Tiszai pályaudvar és Füzesabony között nem közlekednek.

BOON

Nyékládházánál leszakadt a felsővezeték, ezért a vonatok Nyékládháza és Miskolc között csak az egyik vágányon közlekedhetnek, illetve Nyékládháza állomáson is csak lassabban haladhatnak. A helyreállításig - ami este nyolc óráig is eltarthat - a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon 30-40, esetenként 50 perccel is meghosszabbodik a menetidő. 

A tájékoztatás szerint Tiszaújváros-Nyékládháza között pótlóbusz közlekedik. Az utasok Nyékládháza és Miskolc, illetve Miskolc és Nyékládháza között a Hernád-Zemplén és Tokaj InterCity vonatokkal utazhatnak.    

Káosz a menetrendben

A Füzesabonyból Nyíregyházára közlekedő személyvonatok Füzesabony és Miskolc-Tiszai pályaudvar között kimaradnak a menetrendből, az utasok a Budapest-Keleti pályaudvarról érkező és tovább induló Tokaj InterCity vonatokkal utazhatnak Füzesabonyból Miskolcig. 

A Nyíregyházáról Füzesabonyba tartó személyvonatok Miskolc-Tiszai pályaudvar és Füzesabony között nem közlekednek. Az utasok a Budapestre közlekedő Hernád-Zemplén IC vonatokkal utazhatnak Miskolc és Füzesabony között - közölte a Mávinform.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában