Helyi közélet

2023.05.04. 08:00

Átvette a város kulcsát a diákigazgató Felsőzsolcán

A felsőszolcai önkormányzat legutóbbi képviselő-testületi ülésén Alexa Domonkos vehette át a Városháza jelképes kulcsát, a diákközösségért végzett tevékenységéért.

ÉM

Felsőszolca

A felsőzsolcai Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola és Óvoda évek óta megrendezi a fordított napot, mely alkalmával a diákok, az érdekeiket leginkább képviselő igazgatót választanak. Idén Alexa Domonkos nyerte el a címet. Ennek okán kapott meghívást a város áprilisi testületi ülésére, ahol beszámolt az eseményről, és a diákigazgatóként végzett tevékenységéről. A városvezetés örül a fiatalok őszinte véleményének, hiszen egy feltörekvő, új generáció ötletei, életérzése hozzátehet Felsőzsolca fejlődéséhez – mondta Szarka Tamás polgármester. Hozzátette: a fiatalok a közös gondolkodás során nemcsak felvethetnek problémákat, hanem számos megoldási lehetőséget is megfogalmazhatnak, a városvezetés ezért is nyitott az irányukban. Ennek a kezdeményezésnek az apropóján ajándékozta meg a polgármester a városháza jelképes kulcsával az újonnan megválasztott diákigazgatót – olvasható a város weboldalán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában