Sokan keresik

2023.04.02. 14:46

Még mindig nem találják a Sajószentpéteren eltűnt férfit – őt keresik!

Harmadik napja sem találják, pedig nagy erőkkel kutatnak a város környékén Tóth Ferenc után.

BOON

Tóth Ferencet keresik

Forrás: Olvasónk

Ahogy beszámoltunk már róla, eltűnt egy 75 éves férfi még pénteken reggel Sajószentpéteren és bár nagy erőkkel keresik, azóta sem találták meg. Úgy tudjuk, azt feltételezik, hogy egy a város melletti erdős részen veszhetett nyoma, így pénteken a rendőrség, polgárőrség, civilek és kutató csoportok kezdték meg a keresését ezen a részen, amelyet a két éjszakára felfüggesztettek, de szombaton és vasárnap is folytattak. 

Egyre nagyobb területen

A keresésben résztvevő Harica Völgyi Polgárőr és Természetvédelmi Egyesület szombaton arról tájékoztatott oldalán: Nagy erőkkel keressük a képen látható Tóth Ferencet aki 2023. 03. 31-én telefonját és iratait hátrahagyva Sajószentpéterről ismeretlen helyre távozott. Tegnap a Sajólászlófalvai, a Sajószentpéteri, valamint a Sajóbábonyi Polgárőrséggel közösen bekapcsolódtunk mi is a keresésbe, ami az éjszakába nyúlt, sajnos sikertelenül. A keresőkutyák a pincesorra vitték a kutatókat, de ránk sötétedett így a keresés a reggeli órákban folytatódik.

Vasárnap a következő tájékoztatást adták: Még mindig keressük Feri bácsit! Ma ismét több keresőcsapat indult útnak, különböző kiindulási pontokból. Elsődleges útvonal a Tömlöctető és Sajóbábonyi hegyvonulat. A család nevében szeretnénk köszönetet mondani a kérésben résztvevő egységeknek, valamint civileknek, a teljesség igénye nélkül, ők azok immár harmadik napja kint vannak és nem adják fel. Református Szeretetszolgálat kutató mentő csapata, Tiszántúli Kutyás Mentő Egyesület, Sajószentpéteri Polgárőr Egyesület, Harica Völgyi Polgárőr és Természetvédelmi Egyesület, Sajólászlófalvai Polgárőr Egyesület, Sajóbábonyi Polgárőr Egyesület, Spider Mentőcsoport.

Közzé tették az ismertető jeleit is

A férfi adatai közben megjelentek az Eltűnt Személyek Keresése oldalon is. Mint írják: Nagy erőkkel keresik eltűnés miatt a képen látható Tóth Ferencet!

Tóth Ferencet keresik
Forrás: Olvasónk


„A 75 éves Sajószentpéteri lakos otthonából 31-én délelőtt fél tíz körüli magasságában ismeretlen helyre távozott. Az idős férfi 175 cm magas 65 kg vékony testalkatú, ősz hajú, eltűnésekor barna bakancsot, terepszínű nadrágot és egy kopottas bordó kabátot viselt alatta kötött szürke pulóverrel melyen egy rombusz minta látható. Telefont és iratokat nem vitt magával, demenciája betegsége nincs. Utoljára a közeli COOP abc kameráján látszik, hogy elhalad. A rendőrség mellett családja, polgárőrök, kutatómentők, mentőkutyások is keresik a férfit.
Kérjük önöket ha bárki látta az eltűnt személyt vagy információja van tartózkodási helyét illetően azonnal hívja a rendőrséget a 112-es segélyhívón vagy lányát Tóth Mónikát a +36203197969-es telefonszámon”. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában