Retro

2023.04.04. 13:31

Ennek bárki örülne: lacipecsenye-sütővel készültek a szezonra az Augusztus 20-on

Miről írt az Észak-Magyarország 60 éve? A megyei napilap 1963. április 2-i számából tallóztuk: gőzfürdőt és verseny­uszodát is terveztek a Selyemrétre.

ÉM

Készül a pecsenye

Fotó: MW

A fürdőfejlesztési tervek kerültek szóba az Észak-Magyarország 1963. április 2-i számában. Az illetékes arról nyilatkozott, hogy az Augusztus 20. strandon kijavították a medencék körüli járdákat – miután ezek több balesetet is okoztak az előző évben.

„A vendégek bizonyára örülnek majd a Miskolci Vendéglátóipari Vállalat kezelésében megvalósuló lacipecsenye-sütőnek” – olvasható a beszámolóban.

Távlatosabb tervezés részeként készült el a tapolcai és az Augusztus 20. strandfürdő rekonstrukciójának beruházási programtervezete. Ez az alapja strandjaink korszerű átépítésének, fejlesztésének. Ebben a tervben szerepel például az Augusztus 20. strandfürdő területének megnagyobbítása után versenyuszoda, fedett uszoda, gőzfürdő és gyermekmedence elkészítése. Tapolcán pedig új hullámmedencét szándékoztak létesíteni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában