Program

2023.04.30. 08:00

Elektronikai hulladékgyűjtés Mezőnyárádon

A begyűjtés napján mindenki elhozhatja a hulladékudarba működésképtelen, használaton kívüli, árammal vagy akkumulátorral működő egész eszközeit, berendezéseit.

ÉM

Ne a kukába dobja!

Minden olyan berendezést befogadnak, ami elektromos árammal működik (hűtő, televízió, fagyasztó, bojler, mosógép, porszívó, elektromos konyhai berendezések, számítógépek, nyomtatók, fénymásoló gépek, telefon, rádió, videós berendezések, elektromos kerti gépek, barkácsgépek, világítás armatúrák, játékkonzolok) 

A következő eszközöket viszont nem tudják átvenni: orvostechnikai eszközök, földfém kábel, ipari alu-kábel, koax kábel, radioaktív berendezések, fénycsövek, autó akkumulátor, napelem, kegyeleti hűtő. 

Akadályoztatás esetén a Polgárőr Egyesület segítséget nyújt - az idősebbeknek, mozgáskorlátozottaknak, gépjárművel nem rendelkezőknek- az elektronikai hulladék elszállításában. Bővebb információ: 49/425-255 (H-Cs:7:30-16:00, P: 7:30-12:30) 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában