Beruházás

2023.04.07. 20:20

Egyelőre titok, ki az ózdi a befektető

Az ózdi önkormányzat a belvárosban értékesít egy területet, ahol a jövőben kereskedelmi, szolgáltató tevékenység valósulhat meg.

ME

Az érintett terület

Fotó: Marosréti Ervin

Többek között erről is szó volt a helyi képviselő testület legutóbbi tanácskozásán. A belvárosban az elmúlt húsz évben több üzlet is kinőtt a földből, legutóbb másfél évvel ezelőtt a McDonald’s nyitott éttermet Ózdon. A közeljövőben pedig jöhet az újabb jelentős fejlesztés.

Forgalmas üzlet lesz

- Az „Órás körforgalom” melletti, régi törőmű területét egy befektető vásárolta meg, aki kereskedelmi szolgáltató üzleteknek fog épületet emelni rajta - erősítette meg Janiczak Dávid, Ózd polgármestere.

- Versenypiaci okokból jelenleg még nem mondhatom el ki nézte ki városunkat, de amint elmondható lesz, tájékoztatom róla a nyilvánosságot. Ózd központja így újabb forgalmas üzlettel fog bővülni, újabb kihasználatlan terület fog bekapcsolódni a város vérkeringésébe, és természetesen munkahelyekkel is bővül a kínálat.

Janiczak Dávid a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság elnökével, Kiss Sándorral járt a helyszínen
Fotós: Marosréti Ervin

Janiczak Dávid a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság elnökével, Kiss Sándorral járt a helyszínen. Igyekeztek vizionálni, hogy hol lesznek majd az új épületek. A tanácskozáson pedig az is kiderült, hogy az ózdi önkormányzat nettó 43,5 forintért értékesíti a telket. Ez az összeg biztosítani fogja a 2023-as esztendőre betervezett ingatlan értékesítésből származó bevételt a költségvetésben.

Ózd hírei a boon.hu oldalán itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában