Fórum

2023.04.20. 12:30

Betegakadémia Miskolcon, a megyei kórházban

Várják az érdeklődőket a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház, valamint a Magyar Rákellenes Liga Miskolci Segítő Szolgálata közös rendezvényére.

BOON

A megyei kórház ad otthont a betegakadémiának

A betegakadémia fővédnöke dr. Révész János, a megyei központi kórház főigazgatója. Az esmeény április 20-án, csütörtökön 15 órakor lesz a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Prónay Gábor Orvosi Könyvtárában. Program: 15.00-15.45 Sebészeti eljárások a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban. Dr. Szalmás Attila - Multidiszciplináris Sebészeti Centrum - osztályvezető főorvos. 15.45-16.30 Egynapos sebészeti eljárások. Dr. Shittu Gafar - Multidiszciplináris Sebészeti Centrum - főorvos. 16:30-16:45 Interaktív megbeszélés. 

A Betegakadémia célja a betegek, érdeklődők pontos, hiteles információhoz juttatása, a rendelkezésre álló szolgáltatások, ellátások megismertetése.  A részvétel ingyenes. Részvételi szándékáról visszajelzést kérnek. Virág Judit, +36 20 565 4517, [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában