Látogatható intézmény

2023.03.30. 16:00

Újranyit a kastély Felsőzsolcán

Április 1-jén, szombaton kinyitja kapuit a Bárczay-kastély és az épületben működő Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár.

A felsőzsolcai kastély épülete

Fotó: MW

Április 1-től a megszokott helyszínen és nyitvatartási rendben várják a kultúra iránt érdeklődőket és az olvasókat a Bárczay-kastély és az épületben működő Felsőzsolcai Közösségi Ház és Városi Könyvtár.. Április 1-jén családi rendezvény, a Húsvéti készülődés várja a vendégeket, aztán április 11-én a Költészet napja alkalmából megrendezésre kerülő rendezvényeken vehetnek részt az érdeklődők. A költözés idejére, péntekig az intézmény zárva tart, a közművelődési és könyvtári szolgáltatás szünetel, április 1-től azonban szeretettel várják az érdeklődőket a megszokott könyvtári szolgáltatásokkal – kölcsönzés, elektronikus dokumentumok adatbázisokban való felkutatása és továbbítása, szabadon hozzáférhető szakirodalmi források és otthonról használható online könyvtári szolgáltatások elérése, tanulmányokhoz szükséges szakirodalom összeállítása. Az állandó foglalkozások is visszatérnek a szokott időpontokban – olvasható Felsőzsolca weboldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában